Yakıt Su süt alkol gıda maddeleri deniz suyu addblue ve kimyasal her çeşit sıvı aktarımı için KEMOS
Firmamız 1998 dan günümüze, kaliteli ürün anlayışından ödün vermeden kendisini sürekli geliştirmeyi ilke edinen firmamız sektörün lider kuruluşları arasındaki yerini almış bulunuyor.

Başta 12 ve 24 Volt Dc ve 220 Ac volt akımla çalışan dalgıç su ve mazot pompaları vakumlu pompalar otomatik pompalar olmak üzere her türlü sıvı aktarımına yarayan dc akımla çalışan pompalar üretmektedir.

Bunun yanı sıra deniz sektöründe kullanılmakta olan sintine pompaları imalatı 2005 yılı üretim programına alınarak üretimi gerçekleştirilmiştir. Kemos Pompa Türk pompa sektörünün iç piyasa ve ihracat dünyasındaki yüz aklarından bir tanesi olmayı başarmış ender firmalardan bir tanesidir. 500 m2 alan üzerine kurulu, üretim sisteminin ve üretim çıktısının çevreye saygılı olmasına azami dikkat gösteren fabrikamızdaki çalışanların tüketici memnuniyetinin nemliliğinin bilincinde olarak sergilediği performans, bir ürünün taslak halinden tüketicinin kullanımına kadar ki yolculuğunda en üst seviyede tutulmaktadır. Satış sonrası hizmetleri ile de bu performansını destekleyen Kemos Pompa , mevcut teknolojinin bütün imkanlarını kullanarak müşterileri ile sürekli iletişim halindedir.

Yurt genelinde 500’i aşkın satış noktası ve güvenilir servis ağı ile ürünlerini tüketiciye ulaştırmanın mutluluğunu yaşayan firmamız, her geçen gün daha fazla tüketiciye kaliteli ve Avrupa standartlarında ürün vermeye çalışmaktadır. 2007 yılında firmamız İSO 9001:2000 kalite Yönetim Sistemi belgesi alınarak bu standartların gerektirdiği tüm kriterler üretim ve satış esnasında eksiksiz olarak uygulanmaktadır. Aynı şekilde uluslar arası fuarlar vasıtasıyla ürünlerimizle tanıştırdığımız ve ticaret hacmimizi gün geçtikçe arttırdığımız Bulgaristan, Romanya, Makedonya, Arnavutluk, Suriye, Almanya, İngiltere, İskoçya, Yunanistan, İrlanda, Finlandiya, Kanada, Estonya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, İspanya, Orta Amerika Ülkeleri, Moğolistan, Türkmenistan, İran, Irak, Mısır, BAE, İsrail, Fas ve K.K.T.C. Gibi ülkelere en kısa zamanda yenilerini eklemeyi kendisine görev edinen Kemos Pompa kısa vadede hayata geçireceği yatırımları ile hem ülke ekonomisine hem de Türk ürünlerinin yurt dışındaki Pazar payına katkıda bulunmaya kendine ana gaye edinmiş olan kemos pompa daha iyi ve daha güzel ürünleri siz değerli müşterilerimize sunmaktan onur duyarız.

Hizmet Politikamız:

- Tüm ürünlerimizde Avrupa Standartlarında Elektrik Motorları Kullanılmaktadır.
- Ürünlerimizin dış yüzeyi darbelere ve her türlü dış etkiye dayanıklı sertleştirilmiş özel plastik ve paslanmaz krom gövdedir.
- Pompalarımız kullanım amaçları ve tiplerine göre 220 Ac volt ve 12 Volt & 24 Volt DC akım ile çalışmaktadır.
- Tüm sıvı aktarım pompalarımız parça ve imalat hatalarına karşı üretimden sonra periyodik kontrolden geçirildikten sonra kullanımınıza sunulmaktadır.
- Taklit ürünlerden lütfen kaçınınız.
- Taklit ürünlerin sizlerin mal ve can güvenliğinizi tehdit ettiğini kesinlikle yasal hiçbir garanti içermediğini hatırlatmak isteriz.

Saygılarımla,
Kazım EKİNCİ
Yönetim Kurulu Bşk.